Fukun lounasbuffet - sushia mahan täydeltä

Kävimme komeamman puoliskon kanssa lounaalla Ison Omenan Fukussa, jossa arkisin tarjolla on lounasbuffet (14,50€), maanantaista lauantaihin iltabuffet (22,50€) sekä viikonlopun lounasbuffet (19,50€), joka sunnuntainakin on tarjolla puolesta päivästä iltakahdeksaan asti eli Fukusta saa ruokaa lähes milloin tahansa!


Vastassa oli heti useampia iloisia tarjoilijoita, ja yllätyimme kuinka paljon henkilökuntaa loppujenlopuksi oli yhtä aikaa töissä, sillä keittiön puolellakin hääri ainakin kuusi ihmistä! Mutta kyllä tuo työntekijöiden määrä sitten näkyi myös homman sujuvuudessakin: buffetpöytä oli lähes täynnä koko ajan, tuoreita susheja tuotiin vähän väliä lisää ja käytetyt lautasetkin hävisivät pöydästä sujuvasti.


Kattavan ja herkullisen sushitarjonnan lisäksi saatavilla oli myös lämpimiä ruokia, sekä tietenkin misokeittoa. Myös hedelmiä oli tarjolla vaikka raikkaaksi jälkiruoaksi ja kahvia sekä teetä löytyi. Sushit eivät olleet pelkästään tavallisimpia kurkku-lohisettejä, vaan sekaan mahtui eksoottisempiakin juttuja, kuten myös kuivatulla sipulilla kruunattu sushi, joka oli tosi hyvää! Jokaiselle löytyy siis varmasti jotain! Lämpimissä ruoissa oli myös mukavasti vaihtoehtoja, ja tietenkin sitä supermureaa kanaa kasvisten ja herkullisen kastikkeen kera.


N:n sisko oli vinkannut meille, että kun lataa Fukun appin, niin saa ensimmäisellä kerralla -20% hinnasta, ja tämän tarjouksen käytettyämme lounaan hinnaksi jäi 11,60€, mikä on todella edullinen hinta sushibuffetille (ei toki normaalihinta 14,50€ ole mielestäni sekään kallis valikoimaan nähden). Sovelluksessa on myös leimakortti, jonne kertyy leimoja käyntien yhteydessä, kun vilauttaa appia kassalla. Kuuden leiman jälkeen käytössä on 8 euron bonus, joten siitä saa hieman lisämotivaatiota käydä useammin buffailemassa 😁 Tuohon hintaan kyllä varmasti tulee käytyäkin!

Fukuja löytyy Ison Omenan lisäksi Helsingistä Mannerheimintieltä ja Fredrikinkadulta, Leppävaarasta kauppakeskus Sellosta, sekä Keravalta.

Oletko sinä testannut jo Fukun sushibuffan? Mitä tykkäsit?

Kommentit

Suositut tekstit