Ihana paahdettu kurpitsa-halloumisalaatti (G)

...Eli ehkä maailman herkullisin salaatti! Ainakin tekijöiden mielestä😁 Tämä sopii niin arki-iltojen ruoaksi kuin viikonlopun kevyemmäksi ateriaksi, tai miksipä ei vaikka brunssipöytäänkin!


Kokkailimme kaverini kanssa kurpitsasta Youtube-kanavaamme varten, ja päätin jakaa reseptiä myös täällä, sillä nyt syntyi aivan uskomattoman hyvää settiä! Kanavan löydätte täältä, ja seuraamalla pysytte kärryillä uusista herkullisista reseptivideoista, joita laitamme aina tilaisuuden tullen!

Olen hehkuttanut kurpitsaa jo täälläkin, joten tiedätte ehkä sen kuuluvan tämän hetken lempiraaka-aineisiini. Kaverilleni kurpitsa oli melko vieras, mutta sain hänetkin ihastumaan kurpitsan lempeän hurmaavaan makuun. Valmistimme kaksi erilaista ruokaa kurpitsasta, ja jaan myöhemmin toisenkin herkullisen reseptin täällä kaikkien kurpitsahirmujen iloksi. 



PAAHDETTU KURPITSA-HALLOUMISALAATTI      GLUTEENITON
(4 annosta)

1/2 isosta myskikurpitsasta (+öljyä, suolaa, chilimaustetta, valkosipulijauhetta)
Cosmopolitan-salaattia tai muuta rapeaa salaattia
1 avomaankurkku tai 1/2 tavallista kurkkua
1 paprika
2/3 rasiaa miniluumutomaatteja
1/2 granaattiomena
1 pkt halloumia
persiljaa

1/2 sitruunan mehu
1,5 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria

Ohjeet saatte tällä kertaa videon muodossa! Videossa on muutamia vinkkejä raaka-aineiden käsittelyyn, joten kannattaa olla tarkkana kuin kurpitsa...eikun siis porkkana!


Kommentit

Suositut tekstit