Proteiinipitoiset porkkanaletut - M, (G)

Heipähei! Pitkästä aikaa reseptiä! Viikot kuluu tällä hetkellä niin nopeasti, ettei ehdi edes tajuta!! Nyt kuitenkin saatte ohjeen superhelppoihin, terveellisiin ja maistuviin porkkanalettuihin, joita voi muunnella mielensä mukaan!

Päällä hummusta ja murennettua fetaa. Salaatissa jääsalaatin lisäksi kurkkua, keltajuurta, raitajuurta ja granaattiomenaa.

Koska en tehnyt lettujen lisukkeeksi kuin salaattia, halusin niistä mahdollisimman proteiinipitoisia, joten käytin taikinaan härkäpapujauhoja, joissa on proteiinia huikeat 31%! Oletteko ehtineet jo tutustua tuotteeseen?


PORKKANALETUT   MAIDOTON, HALUTESSA MYÖS GLUTEENITON
(2 annosta)

1 muna
250g porkkanasosetta
2,5dl Alpro kookos-mantelijuomaa
1dl härkäpapujauhoa
3/4dl täysjyvävehnäjauhoa / gluteenitonta jauhoa
1 rkl rypsiöljyä
0,5 tl suolaa

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota hetken aikaa. Paista öljytyllä (lettu)pannulla keskilämmöllä pieniä tai suuria lettuja ja nauti lempi lisukkeidesi kera!


Porkkanaletut ovat yksi lapsuuden suosikeistani. Näitä herkkusia voi kuitenkin muokata omaan suuhun sopivammiksi useilla tavoilla: porkkanan sijasta voit käyttää vaikka bataattia, gluteenittoman saat korvaamalla täysjyvävehnäjauhon gluteenittomilla jauhoilla, härkäpapujauhon voi korvata jollakin muulla jauholla, tai käyttää taikinaan pelkästään täysjyvävehnäjauhoa. Nesteenä puolestaan toimivat yhtä hyvin tavallinen maito, kuin kasviperäiset juomatkin kookosjuomasta soijamaitoon. Reseptistä saa siis helposti muokattua mieleisensä! :)

Ihanaa viikkoa kaikille, palaillaan pian! 💕

Kommentit

Suositut tekstit