DIY proteiinipatukka-joulukalenteri

Hyvää joulukuun ensimmäistä!
Aloitin joulufiilistelyn jo viikko sitten, mutta havahduin eilen siihen, ettei meillä ollut vieläkään joulukalentereita valmiina. Kahden terveysintoilijan huusholliin harvoin suklaisia asioita eksyy, ja koska tänä vuonna joulukalenteriin halusimme kuitenkin jotakin syötävää, sisällöksi valikoituivat proteiinipatukat!


Valitsimme edellisellä kauppareissulla 10 erilaista houkuttelevaa proteiinipatukkaa (sisällöllä ei ollut merkitystä, niitä ei tässä tapauksessa edes vilkuiltu), pilkoimme ne viiteen osaan, jolloin kumpikin sai kaksi palaa jokaista patukkaa ja loput palat arvottiin tasapuolisuuden nimissä (kaksi jäi yli, eli osalliset pääsivät jo hieman makuun siitä, mitä on tulossa).



Käärimme palaset tavalliseen folioon ja käänsimme päät, jolloin niistä tuli karkin näköisiä. Sekoitimme vielä kaikki ennen kulhoihin laittamista, jotta jokainen namu olisi yllätys. Käärin vielä lahjanarua ympärille ja sujautin siihen nimikyltit, jotta kumpikin löytää omalle kulholleen. Emme numeroineet kääreitä, sillä kulhosta löytyy jokaiselle päivälle (1-24) yllätykseksi jäävä herkkupala, eli tarkoituksena on ottaa päälimmäinen sen kummemmin valikoimatta.


Helppo ja herkullinen, sekä myös hieman terveellisempi herkkukalenteri valmistui todella näppärästi, ja tätä ideaa hyödynnämme varmasti tulevinakin vuosina😋

Minkälaisia joulukalentereita teillä on?

Kommentit

Suositut tekstit