Joulufiilistelyä ja matkajännitystä

Äää, jouluun on enää alle kaksi viikkoa!! Mitä ihmettä?? Aloitin tosin joulufiilistelyt jo marraskuun lopussa tuttuun tapaani :D Joulumusat on soineet meillä ruokaa laittaessa jo muutaman viikon, ja melkein kaikki lahjatkin on jo hankittu. En usko, että tänä vuonna tulee joulun suhteen mitään sen suurempaa stressiä, sillä vietämme joulun perheeni luona. Joudun toki kokkailemaan sielläkin, mutta menu on mietitty jo valmiiksi.


Suurin jännitys johtuu matkasta, josta en ole vielä täällä kertonutkaan. Lähdemme nimittäin Singaporeen jouluaatto-iltana ja majailemme siellä reilun viikon! En ole ollut koskaan Euroopan ulkopuolella tai lentänyt yli kuutta tuntia (Teneriffa💕😆), joten tämä on kaikin puolin täysin uusi kokemus minulle. Vinkkejä nähtävyyksiin tai ihan mihin tahansa otetaan erittäin mielellään vastaan!

Olen odottanut tuota matkaa niin paljon, ja on ihanaa päästä käyttämään kesävaatteita keskellä nuhjuisen harmaata talvea! Sääennusteiden mukaan siellä ei juurikaan alle 30 asteen päivisin mene (mies kertoi alimman koskaan mitatun lämpötilan olevan 19 astetta, joten eiköhän siellä aika lämmintä ole..), joten altaalla tarkenee vaikka pilvistä olisikin. Can't wait!!



Mutta takaisin siihen jouluun... Pikkujoulut tuli vietettyä ihanan ystäväni seurassa, kahdestaan kokkaillen, mistä löytyy videotakin täältä. Linkin takaa paljastuu muutamia aivan super herkullisiksi osoittautuneita pikkujoulu-tarjoiluideoita!
Toiset "pikkujoulut" vietetään sitten viikon päästä vielä hieman suuremmalla kaveriporukalla, ja sen jälkeen luvassa varmasti onkin aika pitkälti jouluruokien valmistelua.


Koska olemme joulun, sekä uuden vuodenkin yli reissussa, nyt on ollut hyvä ajankohta tehdä hieman "joulusiivoiluja" kotona. Sovimme kuukausi sitten, että pidämme järjestystä yllä, niin imuroinnit sun muut hoituvat nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti. Aika hyvin olemme siinä onnistuneetkin! Tällaisten perus siivoilujen lisäksi päätin käydä myös jääkaapin läpi ja sieltä paljastuikin pari vanhaa salsa-purkkia ja itse tehtyä majoneesia ilman päiväystä muiden purnukoiden takaa, ja ne pääsivät roskikseen siltä seisomalta. Liian usein ei kyllä tule kaikkia nurkkia tutkittua, se täytyy myöntää, mutta tuskin olen ainoa..? :D


Joulukuu on kyllä ehdottomasti vuoden paras kuukausi, sillä fiilis on aivan erilainen, jotenkin erityinen ja se, että joulua voi valmistella jo viikkoja ennen itse juhlaa, on minusta ihan parasta! Muita jouluhulluja siellä ruudun toisella puolella?

Ei mutta, nauttikaa ihmeessä tästä ajasta ja joulufiiliksestä, ja ihanaa joulunaikaa kaikille, palaillaan vielä ennen aattoa!💖

Kommentit

Suositut tekstit