Hotellivinkki Berliiniin: Hilton Berlin

Jos kaipaat hieman spesiaalimpaa fiilistä lomaasi ja taatusti miellyttävän yöpymispaikan, suuntaa ehdottomasti tänne! Hilton Berlin oli omalla kohdallani pelkästään positiivinen kokemus.


Hotelli on aivan keskustassa todella hyvällä paikalla, ja osasta huoneista on näkymät suoraan Deutscher Dom kirkolle. Kävellen pääsee helposti joka suuntaan, mutta taksikaan ei ole todellakaan kallis Berliinissä! Hotellin edessä oli lähes aina takseja odottamassa, ja henkilökunta toki soitti tarvittaessa auton paikalle. 


Hotelli oli siisti ja mielestäni todella hieno. Heti aulassa oli sellainen fiilis, että nyt ei olla ihan perushotellissa. Tilat olivat avarat ja henkilökuntaa parveili joka puolella. Iltaisin aulassa oli  rentoa livemusiikkia, kun nuorehko naislaulaja esitti Norah Jones -tyylistä musiikkia flyygelin säestyksellä.




Huoneemme olivat aika perushuoneita, mutta ne olivat oikein siistit ja miellyttävät. Sänky oli tosi mukava, mutta yhteinen iso peitto oli hieman hankala, kun on tottunut nukkumaan omilla peitoilla. Muuten ei mitään valitettavaa! Verhoilla sai huoneen ihan pimeäksi halutessaan, eikä ääniä kuulunut muista huoneista ollenkaan. Siivooja kävi joka päivä ja vaihtoi kaikki pyyhkeet sekä avatut saippuat uusiin.





Ja sitten siihen tärkeimpään, eli aamupalaan! No, sehän oli erittäin hyvä ja monipuolinen! Valikoimaa löytyi todella paljon ja halutessaan sai myös juuri itselle paistetun munakkaan haluamillaan täytteillä, tai vaikka vohveleita. Mahan sai täyteen (lue: ähky) vähän liiankin helposti, sillä santsaamisesta meinasi tulla ikuinen kierre vaihtoehtojen määrän vuoksi... Ainoa pettymys oli toisena aamuna tilattu eggs benedict, sillä se oli kauniisti sanottuna ihan hyvin kypsennetty uppomuna säälittävän leivän päällä vuorattuna aivan liian happamalla hollandaisella. Ehkä se oli vain kokista riippuvaista, ken tietää.



Hotellilla oli spa ja kuntosali, joista jälkimmäistä tuli kokeiltua itsekin (kuului hintaan). Sali oli varustettu juoksumatoilla, crosstrainereillä ja joillakin laitteilla, smithillä, taljalaitteella, sekä eri kokoisilla käsipainoilla. Tila ei ollut kovin suuri, mutta siellä mahtui hyvin treenaamaan ja välineiden puitteissa saisi tehtyä oikeastaan minkä tahansa treenin. Salille mennessä sai pienen pyyhkeen mukaan ja sivupöydällä oli tarjolla sitruunavettä. Nappia painamalla olisi saanut henkilökuntaa paikalle tuomaan vaikka kahvia.. kätevää eikö?😂

Hotellissa oli turvallinen olo, sillä huonekerroksiin pääsi vain avainkortilla ja henkilökuntaa oli paljon koko ajan paikalla. Hilton Berlin oli siis hyvä valinta! Voisin mennä samaan hotelliin uudestaankin! 

Kommentit

Suositut tekstit